Europa Conference League

Από τη θερμή αγκαλιά στην… ψυχρή χειραψία του Έμερι στον Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κυριάρχησε στη μάχη των πάγκων και αυτό φάνηκε να ενόχλησε τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος στο φινάλε του Άστον Βίλα-Ολυμπιακός χαιρέτησε ψυχρά τον συμπατριώτη του.

Ο Ολυμπιακός με μυθική εμφάνιση κατάφερε να αλώσει το «Βίλα Παρκ» και να φύγει θριαμβευτής, επικρατώντας με το εμφατικό 4-2 της Άστον Βίλα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa Conference League.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βγήκε νικητής από τη μάχη των πάγκων, κυριαρχώντας του Ουνάι Έμερι στη… σκακιέρα. Κάτι που φάνηκε να ενόχλησε ιδιαίτερα τον δεύτερο.

Ολυμπιακός: Από τη θερμή αγκαλιά στην… ψυχρή χειραψία του Έμερι στον Μεντιλίμπαρ

Διότι στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο προπονητές είχαν μια θερμή αγκαλιά και συνομιλία, αλλά ο Έμερι μετά την «τεσσάρα» ήταν… κρύος. Μια ψυχρή χειραψία από την πλευρά του προπονητή της Άστον Βίλα, ο οποίος φάνηκε να πηγαίνει αναγκαστικά για να δώσει το χέρι στον Μεντιλίμπαρ. Με τους δύο να γνωρίζονται αρκετά καλά και να έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές, αλλά ο Έμερι έδειξε πως δεν μπορούσε εύκολα να «χωνέψει» αυτό που είχε συμβεί στην ομάδα του.

Αυτή η σκηνή τράβηξε την προσοχή πολλών, πυροδοτώντας, μάλιστα, μια ζωηρή συζήτηση στο διαδίκτυο και κυρίως στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x